You are currently viewing Δελτίο Τύπου Δικτύου Οικουμενικού Ελληνισμού

Δελτίο Τύπου Δικτύου Οικουμενικού Ελληνισμού

Ούτε τέσσερις μήνες δεν έχουν συμπληρωθεί από την πρώτη μέρα που το Κέντρο Οικουμενικού Ελληνισμού, ξεκίνησε αυτή τη προσπάθεια “ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ & ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ”, προχωρώντας έτσι στη δημιουργία του Δικτύου Οικουμενικού Ελληνισμού.

Ήδη οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις ξεπερνούν τις 200 σε όλη την Ελλάδα και οι συμμετοχές διαρκώς αυξάνονται. Το “Δίκτυο Οικουμενικού Ελληνισμού ” απευθύνεται από τη μία πλευρά στα μέλη του Οικουμενικού Ελληνισμού όπου μέσω της κάρτας κάνουν χρήση και επωφελούνται από τις εκπτώσεις και προσφορές που προσφέρουν οι επιχειρήσεις και από την άλλη σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν εντελώς Δωρεάν και να επωφεληθούν νέα αυτή ομάδα πελατών.

Το Κέντρο Οικουμενικού Ελληνισμού δεσμεύεται για την προβολή των επιχειρήσεων ως “Συνεργαζόμενη Επιχείρηση” προκειμένου να προβληθούν και να γίνουν γνωστές οι προσφορές τους. Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210 8810109 ή στείλτε e mail publicrelations@gnl.gr.

ΚΑΛΑΘΙ