You are currently viewing Συνάντηση του Προέδρου του Οικουμενικού Ελληνισμού με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (Σ.Ε.Β.Τ.)

Συνάντηση του Προέδρου του Οικουμενικού Ελληνισμού με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (Σ.Ε.Β.Τ.)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον πρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων ( Σ.Ε.Β.Τ.) κου. Ευάγγελου Καλούση και στον Πρόεδρο του Κέντρου Οικουμενικού Ελληνισμό κου. Σταύρου Πανουσόπουλου με αφορμή τη διοργάνωση του Παγκόσμιου Επιχειρηματικού Συνεδρίου « Συνάντηση Ελλήνων επιχειρηματιών των 5 Ηπείρων – Συνεργασία, Ανάπτυξη , Επένδυση ».

Στη συνάντηση στην οποία παρευρέθηκε και ο εντεταλμένος σύμβουλος του Σ.Ε.Β.Τ. κος. Ζαφείρης τονίστηκε από τον κο. Καλούση το γεγονός ότι παράλληλα με τα αυστηρά μέτρα για την εξυγίανση του δημοσιοοικονομικού προβλήματος της χώρας μας, χρειάζεται να λειτουργήσει η οικονομία και οι επιχειρήσεις, να γίνουν επενδύσεις, να παραχθούν προϊόντα και υπηρεσίες, να γίνουν εξαγωγές και βέβαια να συνεχίσει να δουλεύει και να προσφέρει ο παραγωγικός ιστός της ελληνικής οικονομίας. Παράλληλα ο κος. Καλούσης επισήμανε ότι η Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων αποτελεί έναν κλάδο δυναμικό που καταφέρνει και αντιμετωπίζει σθεναρά την κρίση, παράγει, κάνει επενδύσεις, προωθεί εξαγωγές, απασχολεί μεγάλο μέρος του εργατικού δυναμικού και παίζει έναν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη.

Ο κος. Καλούσης επιβεβαιώνοντας τους κοινούς τόπους δράσης και τους κοινούς στόχους για την διοργάνωση του Συνεδρίου καθώς και την αμοιβαία πρόθεση για μια άριστη συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων, επιβεβαίωσε τη Συμμετοχή του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων (Σ.Ε.Β.Τ) ως συνεργαζόμενου φορέα στη διοργάνωση του Συνεδρίου θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια αυτή και θα παράσχει κάθε δυνατή διευκόλυνση σε επιχειρησιακό επίπεδο.

×

ΚΑΛΑΘΙ