You are currently viewing Δελτίο Τύπου συνάντησης με τον Εμπορικό Διευθυντή του Ελληνο-Αυστραλέζικου Επιμελητηρίου της Μελβούρνης κ. Ηλιόπουλο Γεώργιο

Δελτίο Τύπου συνάντησης με τον Εμπορικό Διευθυντή του Ελληνο-Αυστραλέζικου Επιμελητηρίου της Μελβούρνης κ. Ηλιόπουλο Γεώργιο

Μεγάλη επιχειρηματική αποστολή διοργανώνει το Hellenic Australian Chamber of Commerce & Industry of Victoria για το Παγκόσμιο Επιχειρηματικό Συνέδριου που διοργανώνει το Κέντρο Οικουμενικός Ελληνισμός στην Αθήνα 7-8-9-10 Ιουλίου 2011.

Την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011 ο Εμπορικός Διευθυντής του Ελληνο-Αυστραλέζικου Επιμελητηρίου της Μελβούρνης κ. Ηλιόπουλος Γεώργιος είχε συνάντηση στην Αθήνα στα γραφεία του Κέντρου με τον Πρόεδρο του «Κέντρου Οικουμενικού Ελληνισμού» κ. Σταύρο Πανουσόπουλο, τον ειδικό σύμβουλο κ. Μπαρκάτσα Ελευθέριο και την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων & Συνεδρίου κ. Δαρειώτη Βίβιαν.

Κεντρικό θέμα της συνάντησης ήταν το Συνέδριο που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το προσεχή Ιούλιο. Φυσικά ενημερώθηκε για τις μεγάλες δραστηριότητες του Οικουμενικού Ελληνισμού που επί 16 χρόνια δραστηριοποιείται τόσο στην προώθηση των εθνικών μας θεμάτων όσο και με τον Ελληνισμό της Διασποράς.

Εντυπωσιασμένος δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΕλληνοΑυστραλέζικου Επιμελητηρίου και αφού συνεχάρη τον Πρόεδρο και τους συνεργάτες του για το έργο τους δήλωσε τα εξής: “ Μένω εντυπωσιασμένος από τις δραστηριότητες σας! Είχα ενημερωθεί από τις συνεργάτιδες σας στην Αυστραλία κ.κ. Petty Soublis και Varvara Karanikolas αλλά σήμερα μπορώ να πω ότι κατανόησα πλήρως το εθνικό έργο που επιτελεί το Κέντρο Οικουμενικός Ελληνισμός”.

Στη συνέχεια αφού αναλύθηκαν οι ιδιαιτερότητες του Συνεδρίου που είναι οι συναντήσεις face-to-face και οι επιχειρηματικές επισκέψεις στις εγκαταστάσεις ελληνικών επιχειρήσεων δήλωσε τα εξής: “ Εκτιμώ ότι η σκέψη σας είναι στη σωστή κατεύθυνση ώστε το Συνέδριο να είναι ουσιαστικό και παραγωγικό. Έχουμε συμμετάσχει σε πολλά Συνέδρια αλλά θεωρούμε αυτό το ποιο ολοκληρωμένο. Το Hellenic Australian Chamber of Commerce & Industry of Victoria θα συμμετάσχει στο Συνέδριο αυτό με πολυπληθή αποστολή τόσο γιατί πιστεύουμε ότι θα ωφεληθούμε επιχειρηματικά αλλά και γιατί πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα για εμάς τους Απόδημους Έλληνες να κάνουμε κάτι πιο πρακτικό και ωφέλιμο για την πατρίδα”.

Ο κος Ηλιόπουλος απεδέχθη την πρόταση του Προέδρου να είναι και εκ των ομιλητών του Συνεδρίου ενώ ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο για την απόφαση του να τιμηθεί και στο πρόσωπο του ο επιχειρηματικός κόσμος της Μελβούρνης με τον “Χρυσούν Στέφανον” του “Οικουμενικού Ελληνισμού”.

×

ΚΑΛΑΘΙ