You are currently viewing Δελτίο Τύπου συνάντησης με τον Γ.Γ. Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γεώργιο Κανελλόπουλο

Δελτίο Τύπου συνάντησης με τον Γ.Γ. Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γεώργιο Κανελλόπουλο

Στο γραφείο του επί της οδού Αχαρνών 2, στον 4ο όροφο την Τρίτη 1 Μαρτίου 2011 υπεδέχθη ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Γεώργιος Κανελλόπουλος, τον Πρόεδρο του Κέντρου Οικουμενικός Ελληνισμός, Σταύρο Πανουσόπουλο.

Φίλοι και συμμαθητές από τα γυμνασιακά χρόνια, είχαν πολλά να πουν αλλά λόγω του περιορισμένου χρόνου και των δύο ανδρών, η συζήτηση στάθηκε στο Παγκόσμιο Επιχειρηματικό συνέδριο που διοργανώνει το Κέντρο στην Αθήνα στις 7,8,9 &10 Ιουλίου 2011.

“Μεγάλη υπόθεση”, χαρακτήρισε ο Γραμματέας την πραγματοποίηση του Συνεδρίου αυτού, ιδιαίτερα εάν έχει επιτυχία που ο ίδιος θεωρεί δεδομένη, γνωρίζοντας από κοντά τις δράσεις του Κέντρου. Έκανε προτάσεις κι εξέφρασε σκέψεις και απόψεις πολύ πρωτοποριακές για την επιτυχέστερη οργάνωση του Συνεδρίου το οποίο τόνισε, ότι γίνεται σε μια εποχή που η Ελλάδα χρειάζεται τέτοιες πρωτοβουλίες.

Ο Πρόεδρος τον ευχαρίστησε, αφού τον άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή και δηλώνοντας την χαρά του που βρίσκεται σε αυτήν την νευραλγική θέση ένας τόσο έντιμος και καθαρός άνθρωπος, απεχώρησε αφήνοντας “ανοιχτή” την επικοινωνία και την συνεργασία για την επιτυχία του Συνεδρίου.

×

ΚΑΛΑΘΙ