ΧΟΡΗΓΟΙ 2016

spourgitis logo 2012

 

logo vlaxaki

Ydrogios Logo

amorgoshotel copy

Alasia Logo

 

ΧΟΡΗΓΟΙ 2015

SH 300X250 int phone

BROWN LOGOTYPO 2

LOGO BRATSERA DAVIAS

KB LOGO

KOUROS LOGO

 

marpessa logoF cmyk

villa dimitris

 

ΧΟΡΗΓΟΙ 2014

 

A3 SA white VERTICAL

logo

75279 400x80 17-07 2

thrakiki-sporoparagogiki

logo christofer

rekor logo nov 2014

DTS 2

altex 11

KARATZLOGO grup

kostelidis-logo

moulias

BANNER 300x100

synet-xanion

banner profclinic

Πώς μπορείς να γίνεις χορηγός

Δυνατότητες Χορηγίας

Οι επιχειρηματικές χορηγίες έχουν υπάρξει και συνεχίζουν να είναι πολύ σημαντικές στις προσπάθειες που καταβάλλει το Πρόγραμμα για την επίτευξη του οράματος για τον Οικουμενικό Ελληνισμό. Με τη γενναιοδωρία επιχειρήσεων, από μικρές - τοπικές και οικογενειακές - ως μεγάλες διεθνείς εταιρίες, καταφέραμε και καταφέρνουμε να υλοποιούμε τους στόχους μας.

Το Πρόγραμμα Οικουμενικός Ελληνισμός έχει σχεδιάσει μία σειρά δραστηριοτήτων για το 2008 - 2009 και θα θέλαμε η εταιρία σας να συμμετέχει σε αυτές.

 • Ελληνικοί Θησαυροί στην Οικουμένη

Μια επιστημονικά τεκμηριωμένη έκδοση για τον αρχαίο  ελληνικό πολιτισμό, η οποία υποστηρίζεται και προλογίζεται από το Πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή, την Υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη και άλλες προσωπικότητες. Το έργο αυτό κυκλοφορεί σε 9 γλώσσες και θα διατεθεί δωρεάν σε κέντρα εξουσίας σε όλο τον κόσμο στο πλαίσιο της Διεθνούς Ιστορικής Ενημέρωσης και της προσπάθειας επιστροφής των Ελγινείων Μαρμάρων.

Επετειακή Εκδήλωση

Με αφορμή τη συμπλήρωση της πρώτης δεκαετίας από την ίδρυση του Προγράμματος, ο «Οικουμενικός Ελληνισμός» οργανώνει επετειακή εκδήλωση στις 31 Μαρτίου 2008 στον Πολυχώρος «Αθηναϊς» . Θα γίνει αναφορά στο έργο και τη δράση του Προγράμματος κατά την πρώτη δεκαετία και παρουσίαση των στόχων του για τη δεύτερη δεκαετία αλλά και βράβευση των χορηγών και υποστηρικτών του Προγράμματος.

 

 • 2ο Παγκόσμιο Συνέδριο για τον Οικουμενικό Ελληνισμό

Την οργάνωση του Β' Παγκοσμίου Συνεδρίου Ελλήνων της Διασποράς για το 2009. Μετά την τεράστια ανταπόκριση και επιτυχία που σημείωσε το 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ελλήνων της Διασποράς τον Ιούνιο 2006 στην Αθήνα, το Πρόγραμμα «Οικουμενικός Ελληνισμός» σχεδιάζει την πραγματοποίηση του 2ου Παγκοσμίου Συνεδρίου.


Κατηγορίες Χορηγιών

Μέγας Χορηγός
Ο Μέγας χορηγός θεωρείται αποκλειστικός χορηγός μίας εκδήλωσης, έκδοσης ή άλλης δραστηριότητας του Προγράμματος. Σε ορισμένες περιπτώσεις συμμετέχει ενεργά στην υλοποίηση μίας ιδέας. Σε κάθε περίπτωση έχει την αποκλειστικότητα στην προβολή και τις άλλες παροχές που προσφέρει το Πρόγραμμα.

Χρυσός Χορηγός και Αργυρός Χορηγός
Ανάλογα με την κατηγορία στην οποία συμμετέχει ως οικονομικός αρωγός μία εταιρεία καθορίζει και τις προσφερόμενες παροχές οι οποίες γενικά καλύπτουν:

 • Δωρεάν Προσκλήσεις για στελέχη, πελάτες της εταιρίας όταν πρόκειται για εκδήλωση, συνέδριο, κλπ.
 • Δωρεάν τόμους πολυτελών εκδόσεων του προγράμματος
 • Παραχώρηση χώρου ή περιπτέρου όταν πρόκειται για εκδήλωση, συνέδριο, κλπ.
 • Προβολή εταιρικού λογοτύπου σε έντυπα, εκδόσεις, κλπ.
 • Προβολή εταιρικού λογοτύπου στο διαδύκτυο
 • Σύνδεση με την αρχική σελίδα του χορηγού
 • Προβολή εταιρικού λογοτύπου στο κοινό εκδηλώσεων
 • Αναφορά στα δελτία Τύπου
 • Εταιρική παρουσίαση στο περιοδικό του Προγράμματος «5+1»
 • Διαφημιστική καταχώρηση στο περιοδικό του Προγράμματος «5+1»

Χορηγός
Μία εταιρία ή ιδιώτης μπορεί να γίνει χορηγός και υποστηρικτής του Προγράμματος χωρίς απαραίτητα να εντάσσεται σε μία από τις παραπάνω κατηγορίες. Οι παροχές που προσφέρονται διαφέρουν σε κάθε περίπτωση ανάλογα με την οικονομική υποστήριξη.

Πώς να γίνετε χορηγός
Εάν ενδιαφέρεστε να υποστηρίξετε το Πρόγραμμα κάνοντας μία χορηγία, παρακαλούμε επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 144, Αθήνα 11251,Τηλ:(0030) 210 8810109, fax:(0030) 210 8846315, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ellinismos

astra logoBLUE1

blue star logo sketo newcolor nofileto copy

anek-banner

banner-diktyo_epixeiriseon