You are currently viewing Δελτίο Τύπου συνάντησης του Μακαριοτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου με το Προεδρείο του Κέντρου Οικουμενικός Ελληνισμός

Δελτίο Τύπου συνάντησης του Μακαριοτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου με το Προεδρείο του Κέντρου Οικουμενικός Ελληνισμός

Το διάλειμμά Του (20 λεπτά) κατά την διάρκεια της Ιεράς Συνόδου στην Μονή Πετράκη, διέθεσε ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερώνυμος, την Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου, για να ενημερωθεί από το Προεδρείο του Κέντρου, για τις εξελίξεις του, και ειδικότερα, για το Παγκόσμιο Επιχειρηματικό συνέδριο που διοργανώνεται στις 7-8-9&10 Ιουλίου στην Αθήνα.

Ο Πρόεδρος, Σταύρος Πανουσόπουλος, και ο Επιστημονικός Επόπτης του Κέντρου, Καθηγητής Αθανάσιος Αγγελόπουλος, παρουσίασαν με λεπτομέρειες την φιλοσοφία και τους σκοπούς του Συνεδρίου.

Ο Μακαριότατος χαρακτήρισε την προσπάθεια αυτή, εθνικής σημασίας, έθεσε το Συνέδριο υπό την ευλογία Του και πρότεινε να συναντήσει τους Έλληνες της Διασποράς που θα συμμετάσχουν σε αυτό το Συνέδριο. Τελειώνοντας, επανέλαβε την προ έτους δήλωσή Του, ότι το πρόβλημα που έχει προκύψει στην Ελλάδα οφείλεται σε κρίση αξιών, ιδανικών και οραμάτων και σε αυτό συμφώνησε ομόφωνα και το Προεδρείο.

×

ΚΑΛΑΘΙ