You are currently viewing Ανακοίνωση ολοκλήρωσης δράσης “Δίκτυο Οικουμενικού Ελληνισμού” 2010-2020

Ανακοίνωση ολοκλήρωσης δράσης “Δίκτυο Οικουμενικού Ελληνισμού” 2010-2020

Αγαπητοί μας φίλοι,

Το 2010, το Μέλαθρον Οικουμενικού Ελληνισμού ανταποκρινόμενο στην δύσκολη περίοδο που εισήλθε η χώρα μας και στην οικονομική κρίση που ξεκίνησε να μαστίζει την κοινωνία μας, δημιούργησε το Δίκτυο Οικουμενικού Ελληνισμού.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας και θέλοντας να ανταποδώσουμε σε όλους εσάς που μας στηρίξατε όλα αυτά χρόνια -και δεν είστε και λίγοι, καθώς σε 100.000 υπολογίζονται τα ενεργά και μη μέλη μας- προχωρήσαμε στη δημιουργία ενός «Δικτύου  μελών του Οικουμενικού Ελληνισμού», στο οποίο τα μέλη μας συμμετείχαν ως συνεργαζόμενη επιχείρηση ή άλλος φορέας, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Δημιουργήσαμε την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ενάντια στην κρίση & την ακρίβεια.

Απευθυνόταν, από τη μια μεριά στο ευρύ καταναλωτικό κοινό (μέλη και μη), το οποίο αντιλαμβανόταν την αξία των χρημάτων και επιθυμούσε να γίνει μέλος ενός δικτύου, που επιβράβευε τις αγορές του μέσα από καταστήματα που χρησιμοποιούσε στην καθημερινότητά του. Γνωρίζοντας, λοιπόν, με βεβαιότητα ότι οι κάτοχοι της κάρτας μέλους θα ήταν σίγουρα κερδισμένοι με τις εκπτώσεις, τις προσφορές και τα δώρα, προχωρήσαμε στη δημιουργία ενός δικτύου με ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΦΟΡΕΙΣ ενάντια στη κρίση & την ακρίβεια, οι οποίες με τη σειρά τους επωφελήθηκαν από τη νέα αυτή ομάδα πελατών. Οι καταναλωτές «δέθηκαν» με την εταιρεία που τους επιβράβευε, «επιστρέφοντας» στα καταστήματα συχνότερα, δημιουργώντας μ’ αυτό τον τρόπο μια πιστή σχέση, αυτό που εμείς ονομάζουμε «καταναλωτική πίστη».

Από την άλλη, απευθυνθήκαμε σε ένα δίκτυο ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΑΛΛΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ενάντια στην κρίση & την ακρίβεια που, προσφέροντας εκπτώσεις, προσφορές & δώρα, συνεισέφεραν στη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης του καταναλωτή, επωφελούμενες από την αγοραστική του δύναμη και την καταναλωτική του πίστη.

Για μια δεκαετία, αυτή η δράση αναπτύχθηκε και απέφερε καρπούς και στις δύο συνεργαζόμενες πλευρές και συνέβαλε στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και των επιχειρήσεων.

Σήμερα, ανακοινώνουμε την λήξη αυτής της δράσης και θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τις επιχειρήσεις που σε αυτό το διάστημα συνεργάστηκαν μαζί μας και προσέφεραν εκπτώσεις στα μέλη μας. Όλοι μαζί ενωμένοι αποδείξαμε ότι μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά!

Εις το επανιδείν!

×

ΚΑΛΑΘΙ