You are currently viewing Επείγουσα Ανακοίνωση προς τον Ελληνισμό της Διασποράς

Επείγουσα Ανακοίνωση προς τον Ελληνισμό της Διασποράς

ΠΡΟΣΟΧΗ-ΑΠΑΤΗ!

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι το Μέλαθρον Οικουμενικού Ελληνισμού με έδρα την Γ’ Σεπτεμβρίου 144, Αθήνα, 11251 –με την 30χρονη ενασχόλησή του με τον Ελληνισμό της Διασποράς- ουδεμία σχέση έχει με την εταιρεία Ecumenical Hellenism Foundation Inc. με έδρα την Νέα Υόρκη η οποία παράνομα και χωρίς εξουσιοδότηση χρησιμοποιεί την φήμη του Μελάθρου Οικουμενικού Ελληνισμού, την ιστοσελίδα μας καθώς και τις εκδόσεις μας που αφορούν στον Ελληνισμό των Η.Π.Α.

Πληροφορηθήκαμε δυστυχώς, ότι άτομα με το όνομα Χατζόπουλος Αθανάσιος και Βρόντου Γεωργία εργάζονται στην Νέα Υόρκη, έχοντας συστήσει εταιρεία Ecumenical Hellenism Foundation Inc., χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας με όλες τις πληροφορίες που αφορούν τον φορέα μας και εκμεταλλευόμενοι την φήμη και την ιστορία μας, με σκοπό την προσέλκυση υποστηρικτών από τον Απόδημο Ελληνισμό με οικονομικά ανταλλάγματα.

Καλούμε όσους έχουν εξαπατηθεί από τον κύριο Χατζόπουλο και τους συνεργάτες του και θεωρούν ότι συνεργάζονται με το Μέλαθρον Οικουμενικού Ελληνισμού να επικοινωνήσουν μαζί μας είτε στο τηλέφωνο 0030-2108810109 είτε στο e-mail info@gnl.gr και να καταγγείλουν το περιστατικό.

×

ΚΑΛΑΘΙ