You are currently viewing Ανακοίνωση Μελάθρου Οικουμενικού Ελληνισμού σχετικά με τον κορονοϊό

Ανακοίνωση Μελάθρου Οικουμενικού Ελληνισμού σχετικά με τον κορονοϊό

Χωρίς κανένα απολύτως πανικό και συντασσόμενο απολύτως με τις επίσημες υποδείξεις της πολιτικής ηγεσίας της χώρας μας και της επιστημονικής κοινότητας, το Μέλαθρον Οικουμενικού Ελληνισμού –με την σύμφωνη γνώμη όλων- προχώρησε στην απόφαση της εργασίας εξ αποστάσεως για την συντριπτική πλειοψηφία των συνεργατών του(4/5 των εργαζομένων μας ήδη από σήμερα εργάζονται στο σπίτι). Για το 1/5 που απομένει στα γραφεία μας τηρούνται οι ενδεδειγμένες οδηγίες υγιεινής.

Με αυτή την απόφαση, ενισχύουμε τις προσπάθειες της πολιτείας για μείωση των μετακινήσεων αλλά και των συναθροίσεων πολλών ατόμων μαζί ενώ παράλληλα συνεχίζουμε το έργο μας και τις προσπάθειές μας.

Ο πρόεδρος Σταύρος Πανουσόπουλος και όλοι οι συνεργάτες του Μελάθρου Οικουμενικού Ελληνισμού συνιστούν ψυχραιμία, πιστή εναρμόνιση με τις οδηγίες των ιατρών, επίδειξη ατομικής και κοινωνικής ευθύνης, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Μπορεί να είμαστε σε απόσταση ο ένας με τον άλλον αυτή την περίοδο αλλά λειτουργώντας συντεταγμένα, ενωτικά και υπεύθυνα θα ξεπεράσουμε και αυτή την κρίση.

×

ΚΑΛΑΘΙ