You are currently viewing 1821-2021: 200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

1821-2021: 200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

200 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. 200 χρόνια από τότε που οι Έλληνες ύψωσαν το ανάστημά τους και εναντιώθηκαν απέναντι σε κάθε είδους υποδούλωση με μοναδικά τους όπλα το υψηλό φρόνιμα, το θάρρος και την πίστη στην πατρίδα.

Ο επαναστατικός αγώνας έφερε τους Έλληνες πιο κοντά. Συσπειρώθηκε ο Ελληνισμός και η εθνική ομοψυχία διαδόθηκε μονομιάς σε όλη την Επικράτεια. Ξεκίνησε ένα κύμα φιλελληνισμού από το Δυτικό πολιτισμό, που προκάλεσε το ενδιαφέρον των κραταιών οικονομικά και κοινωνικά δυνάμεων. Η Ελλάδα συγκέντρωσε τα βλέμματα πολλών κρατών του εξωτερικού με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μια ξέφρενη τροχιά ανάπτυξης της οικονομίας, του εμπορίου, της ναυτιλίας και των εξαγωγών. Εκτός όμως από τα τεχνοκρατικά πλεονεκτήματα, υπήρξε σημαντική διάδοση του πολιτισμού. Οι Τέχνες και τα Γράμματα του Ελληνικού γένους υιοθετήθηκαν από εξέχουσες προσωπικότητες και λόγιους της εποχής. Διδάχτηκαν και διδάσκονται ακόμα μέχρι σήμερα σε πολλά διεθνή Πανεπιστήμια.

Μέσα στα 200 αυτά χρόνια που ακολούθησαν, η Ελλάδα δοκιμάστηκε τόσο κατά την περίοδο των Παγκοσμίων πολέμων, των Βαλκανικών πολέμων, της Χούντας, όσο και κατά την περίοδο των οικονομικών κρίσεων. Οι Έλληνες δε σταμάτησαν να μάχονται, να δίνουν αγώνες με την ίδια θέρμη, την ίδια επιμονή και το ίδιο ακλόνητο πείσμα. Υπήρξαν πολλές περιπτώσεις που βιώσαμε δύσκολες στιγμές. Ο Ελληνισμός αντιμετώπισε άσχημες συγκυρίες, αλλά τον ένωνε πάντα το κοινό καλό, η εθνική του υπερηφάνεια και αυτό που κάνει τον κάθε έναν να ξεχωρίζει σε όποιο χώρο κι αν βρεθεί.

Σήμερα η Ελλάδα μας, όπως και όλος ο κόσμος, βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν αόρατο εχθρό, με ένα υγειονομικό όπλο που μας απειλεί σαν Έθνος, όπως και το 1821. Οι ήρωες του 2021 φορούν μπλε στολές και βρίσκονται μέσα στα νοσοκομεία δίνοντας τη δική τους μάχη και ο καθένας από εμάς δίνει το δικό του αγώνα, προκειμένου να απελευθερωθούμε, προκειμένου να σπάσουμε τα δεσμά της κοινωνικής απομόνωσης!

Σήμερα ο Ελληνισμός δοκιμάζεται για μια ακόμα φορά. Δοκιμαζόμαστε ψυχολογικά, οικονομικά, κοινωνικά και πολιτισμικά. Ωστόσο, έχουμε ακόμα υψηλό το φρόνημα, παραμένουμε πιστοί στο στόχο μας και συνεχίζουμε να αισθανόμαστε πώς με κάθε τρόπο και κάθε μέσο θα προστατέψουμε την Οικογένεια, τη Θρησκεία και την Πατρίδα μας.

Στο μέλλον η Ελλάδα μας θα συνεχίζει να ξεχωρίζει και να συγκεντρώνει το βλέμμα του επιχειρηματικού κόσμου πάνω της. Τα επόμενα χρόνια ο Ελληνισμός θα αναδειχθεί ακόμα περισσότερο και η χώρα μας θα έχει την ευκαιρία να προσφερθεί για επενδύσεις και να προσελκύσει εταιρείες που πρωταγωνιστούν στην παγκόσμια αγορά!

Η εταιρεία Χάρλας Διεθνείς Μεταφορές που πρωτοπορεί και ξεχωρίζει μισό αιώνα τώρα στηρίζει τις ελληνικές επιχειρήσεις, στηρίζει τους Έλληνες της Διασποράς και θα συνεχίζει να δηλώνει παρών για άλλα τόσα χρόνια!

Την Τετάρτη λοιπόν 24/3/2021 τιμώντας την ιστορική επέτειο των 200 ετών της 25ης Μαρτίου, η εταιρεία, Χάρλας Διεθνείς Μεταφορές σε μια συγκινητική δράση, ήχησε στις 10.00 το πρωί ταυτόχρονα σε όλα τα υποκαταστήματα της τον Εθνικό Ύμνο.

Μία ενέργεια συμβολική αλλά συνάμα πολύ δυνατή και διεισδυτική. Έτσι οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να τιμήσουν με τον δικό τους -δύσκολο και περιορισμένο- τρόπο τη φετινή επέτειο και να μοιραστούν μέσα από μία απλή καθημερινή δραστηριότητα μια κοινή, μικρή στιγμή ανάτασης.

 

Χάρλας Διεθνείς Μεταφορές
Εταιρία Μεταφορών

 

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η εταιρεία Χάρλας Διεθνείς Μεταφορές συμπληρώνει 52 χρόνια στον χώρο της μεταφοράς και συνεχίζει να ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και την ανθρωποκεντρική της προσέγγιση.

Προτεραιότητά μας θέτουμε την κάλυψη των αναγκών του πελάτη, δείχνοντας κατανόηση και σεβασμό. Αξιοπιστία, ασφάλεια, ταχύτητα, συνέπεια είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά μας. Προτείνουμε εξατομικευμένες  λύσεις μεταφοράς σε Αεροπορικό, Θαλάσσιο και Οδικό δίκτυο, διαθέτοντας ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο ανταποκριτών παγκοσμίως (πάνω από 400).

Μερικά από τα δυνατά μας σημεία είναι οι μεταφορές:

  • Ανταλλακτικών πλοίων
  • Εκθεσιακού εξοπλισμού
  • Φαρμάκων
  • Στρατιωτικού υλικού
  • Ζώων
  • Θεαμάτων & Έργων Τέχνης
  • Μουσικών συγκροτημάτων
  • Αθλητικών εκδηλώσεων
  • Ελαιόλαδου
  • Οικοσκευών
×

ΚΑΛΑΘΙ