You are currently viewing Ανακοίνωση έκδοσης Β’ Τόμου «Ιστορία της Κύπρου»

Ανακοίνωση έκδοσης Β’ Τόμου «Ιστορία της Κύπρου»

Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι ο δεύτερος τόμος της έκδοσής μας «Ιστορία της Κύπρου» με τον οποίο ολοκληρώνεται το έργο στα ελληνικά μόλις κυκλοφόρησε!

Η ολοκλήρωση συνολικά του δίτομου έργου δεν θα είχε επιτευχθεί χωρίς την αμέριστη συμπαράσταση των υποστηρικτών μας σε Ελλάδα και Κύπρο. Όλοι μαζί ενωμένοι αποδείξαμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!

Τον δεύτερο τόμο προλογίζουν ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης και ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κύκκου & Τηλλυρίας κ.κ. Νικηφόρος.

Ο Α’ τόμος, που εκδόθηκε το 2018 κι έχει ήδη εξαντληθεί, παρουσιάζει την ιστορία του νησιού από την εποχή του Λίθου έως την Πρώιμη Βυζαντινή Περίοδο. Ο Β’ τόμος συνεχίζει την ανάδειξη της ιστορικής αλήθειας από την Μέση Βυζαντινή Περίοδο έως την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2004.

Μια φιλόδοξη προσπάθεια για την δημιουργία ενός έγκυρου και αξιόπιστου ιστορικού εγχειριδίου ολοκληρώθηκε! Μέρος των εσόδων του Β’ τόμου θα διατεθούν για την μετάφραση και εκτύπωση του δίτομου έργου στα αγγλικά προκειμένου να αποσταλεί στις βιβλιοθήκες των πανεπιστημίων και σχολείων του εξωτερικού αλλά και στην Ομογένεια.

Το έργο διατίθεται μέσω του e-shop μας καθώς και με τηλεφωνική παραγγελία στο 210-8810109.

×

ΚΑΛΑΘΙ