You are currently viewing Συνάντηση του προέδρου του Μελάθρου Οικουμενικού Ελληνισμού με τον Επίτροπο Προεδρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Φωτίου Φώτιο με θέμα τη νέα ιστορική έκδοση για την Αμμόχωστο

Συνάντηση του προέδρου του Μελάθρου Οικουμενικού Ελληνισμού με τον Επίτροπο Προεδρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Φωτίου Φώτιο με θέμα τη νέα ιστορική έκδοση για την Αμμόχωστο

Την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022 ο Επίτροπος Προεδρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας υποδέχθηκε τον πρόεδρο του Μελάθρου Οικουμενικός Ελληνισμός κύριο Σταύρο Πανουσόπουλο εγκαρδίως με το καλωσόρισμα «πού είσαι αγαπητέ μου φίλε». Έγινε η παρουσίαση της ιστορικής έκδοσης Αμμοχώστου η οποία επιδόθηκε στον κύριο Φωτίου. Ο Επίτροπος, όχι μόνο εντυπωσιάστηκε από τον εκδοτικό αυτό έργο που θα αποσταλεί δωρεάν στα κέντρα εξουσίας, αλλά και υποσχέθηκε την αμέριστη βοήθειά του σε αυτό το εγχείρημα:

  1. με την προμήθεια αντιτύπων της έκδοσης για τις δημόσιες σχέσεις της Προεδρίας
  2. με την πρόσκληση στον κ. Πανουσόπουλο να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Συνέδριο των Κυπρίων της διασποράς που θα πραγματοποιηθεί στις 26-29 Ιουλίου 2022.

Στο ετήσιο αυτό συνέδριο που πραγματοποιείται μετά από 2 χρόνια λόγω της πανδημίας, όχι μόνο προσκάλεσε τον κ. Πανουσόπουλο, αλλά και υποσχέθηκε συναντήσεις, με τους Προέδρους των Συλλόγων της διασποράς. Ο Επίτροπος πρότεινε την ένταξη στο πρόγραμμα του συνεδρίου ενός 15λεπτου για την παρουσίαση της έκδοσης της Αμμοχώστου. Ο Επίτροπος εντυπωσιάστηκε από τις εκδηλώσεις που σχεδιάζει να πραγματοποιήσει το Μέλαθρον στο Λονδίνο, στη Νέα Υόρκη, στην Μελβούρνη, αλλά και στη μαρτυρική μεγαλόνησο και υποσχέθηκε την αμέριστη βοήθειά του.

×

ΚΑΛΑΘΙ