You are currently viewing 100 τεύχη «5+1» κι ένα ευχαριστώ

100 τεύχη «5+1» κι ένα ευχαριστώ

100 τεύχη του περιοδικού μας…

Για όλους εμάς στο Μέλαθρον Οικουμενικού Ελληνισμού η συγκίνηση κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού του ήταν μεγάλη καθώς η πορεία για να φτάσουμε στο εκατοστό τεύχος δεν ήταν ούτε αυτονόητη αλλά ούτε κι εύκολη. Χιλιάδες ώρες έχουν δαπανηθεί προκειμένου να σχεδιαστούν τα εξώφυλλα και το δημιουργικό μέρος του περιοδικού, αμέτρητες συνεργασίες με εξωτερικούς αρθρογράφους, συγγραφείς και δημοσιογράφους, δεκάδες ώρες συσκέψεων σχετικά με την επιλογή του περιεχομένου για το κάθε τεύχος.

Από το 2003 και το πρώτο τεύχος μέχρι σήμερα που συμπληρώθηκαν τα εκατό τεύχη του περιοδικού η συναρπαστική πορεία μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον. Θέλαμε να τιμήσουμε όλα τα τεύχη που προηγήθηκαν κι έτσι, αποφασίσαμε, στο εκατοστό τεύχος να θυμηθούμε άρθρα που φιλοξενήσαμε στο παρελθόν.

Παρά τις δυσκολίες που συνάντησε η πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια, η χαρά μας είναι απερίγραπτη για το γεγονός ότι καταφέραμε να διατηρήσουμε την έκδοση και την κυκλοφορία του περιοδικού μας. Αυτό δεν θα ήταν εφικτό αν δεν είχαμε την αμέριστη συμπαράσταση των χιλιάδων υποστηρικτών του Μελάθρου.

Σε εκείνους απευθυνόμαστε στο παρόν μήνυμα. Δηλαδή, σε όλους εσάς:

Σας ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας.

Η ομάδα του περιοδικού του Μελάθρου Οικουμενικού Ελληνισμού «5+1»

×

ΚΑΛΑΘΙ